Wil je lekker smullen van een bijzonder saus op je verse frites? Probeer dan eens ons overheerlijke Limburgs Stoofvlees. De in Limburg befaamde saus is daar gekend als “Zoer vleisch”. Gemaakt van het mooiste scharrelrundvlees en vakkundig gestoofd tot heerlijk draadjesvlees. Bijna net zo lekker als bij moeder thuis…

Scharrelrundvlees

Scharrelslager Jochem Diekerhof zorgt er voor dat we de smakelijkste runderriblappen verwerken in ons stoofvlees. Eerlijk vlees met een fijne smaak.

Ingrediënten

Scharrelrundvlees marineren we met ui en laurier + azijn. De azijn zorgt ervoor dat het vlees lekker mals wordt. Verder voegen we ontbijtkoek en stroop toe. Dat geeft een heerlijke zoetzure smaak. Het geheel brengen we op smaak met peper en zout.

Combineer met mayonaise

Een combinatie die je een keer moet proberen. De zoet-zure smaak van ons Limburgs stoofvlees met de frisse tonen van onze Vlaamse mayonaise. Heerlijk en je hebt gelijk je calorieën binnen voor de dag!

Slowfood

Lekker stoofvlees maken kost tijd. We marineren het vlees 24 uur, stoven het vlees bijna een hele dag. Daarna laten we het Limburgs zoervleisch ook nog een keer afkoelen. Dat is het geheim van lekker draadjesvlees maken.

Gebruik het recept

Zelf een keer stoofvlees maken?

Recept stoofvlees

Vragen?

We helpen je graag verder!

Stel je vraag