Een echte Amersfoorts kroket!
Sinds 2014 maakt Frituur Van Gogh in eigen keuken de Amersfoortse kroket. Inmiddels is de Amersfoortse kroket in vijf verschillende smaken verkrijgbaar.
Amersfoortse vakmensen
Goudbruin paneermeel en de juiste bloem van Bakkerij Vermeer
Ouderwets gekarnde roomboter van Zuivelboerderij de Kopermolen
Het beste scharrelvlees en wild van Scharrelslager Van der Plaats
De smaakbalans is ontwikkeld met hulp van Han Everts van Restaurant de Aubergerie.
Voor de pittigheid schakelden we Sambal Bert in.
Alle Amersfoortse kroketten
Amersfoortse rundvleeskroket
Met scharrelrundvlees, bouillon, knolselderij, wortel, foelie, laurier, mosterd.
Satékroket
Met scharrelrundvlees, pinda’s, sambal, gefruite ui, komijn, laos en pittige pepertjes van Sambal Bert. In het korstje zie je sesamzaadjes.
Garnalenkroket
Met een bouillon van garnalen met laurier, een roux van bloem en roomboter, witte wijn, limoen, gerookt paprikapoeder en tabasco. Op het laatst voegen we lente-ui en Hollandse garnalen toe.
Vincent Vega groentekroket
Met spinazie, feta, zongedroogde tomaatjes, wat knoflook en komijn. In het korstje zie je peterselie.
Wildkroket
Exclusief verkrijgbaar in de wintermaanden, met wild zwijn, knoflook, kruidnagel en tijm. In het korstje zie je peterselie en sesamzaadjes.