overzicht van regelmatig gestelde vragen

Kan ik bestellen via telefoon, email, sms, whatsapp, postduif of flessenpost?
Bestellen kan via deze pagina. Je moet nog wel zelf bij ons komen om “Hallo” te zeggen en af te halen.

Frietjes bezorgen is in onze ogen niet te doen. Of we springen gelijk in de Ferrari om je bestelling weg te scheuren, maar dan verdienen we bijna niets aan je. En dat wil je niet. Of we stouwen 5 bestellingen in een bakfiets en komen na 30 minuten nagaren in een tasje met je bestelling bij je aan de deur. We voorzien weinig tevreden reviews. En dat wil je niet.

Vandaar.

We bestelden online maar nu willen we iets bij bestellen en de afhaaltijd aanpassen. En de pikanto moet niet met curry maar met satesaus! En de kleine oorlog moet wel met ui.

Dat is niet makkelijk. We hebben geen telefoon in de zaken, ook lezen we daar geen e-mail. Je zult dus even langs de winkel moeten gaan om je bestelling aan te passen. We hebben hier voor gekozen om ons te kunnen concentreren op het werk in de winkel.

Bijbestellen kan natuurlijk wel door nogmaals een bestelling te doen en in de opmerkingen aan te geven dat deze bestelling hoort bij je eerder ontvangen bestelling.

Zijn jullie open vandaag?
Vast wel. Klik hier voor de openingstijden.

Sponsoring en adverteren

Wij sponsoren al jaren de Kinderboerderij de Vosheuvel in Amersfoort. Wij vinden het leuk om iets te doen voor de jeugd en de dieren. Amersfoort heeft direct plezier van onze bijdrage.

Regelmatig worden wij gevraagd om deel te nemen aan het sponsoren van activiteiten. De voetbalclub, tennisvereniging het jeugdkamp… allemaal willen ze prijsjes, centen of een advertentie verkopen. Wij doen soms mee, maar niet altijd. Al die schijnbaar kleine gestes zijn bij-elkaar jaarlijks toch een flinke post.

Wil jij een verzoek doen? Stuur even een mail naar info@vangoghfrites.nl. Beschrijf je vraag en leg uit wat het evenement precies is, om hoeveel mensen het gaat en waar deze mensen vandaan komen. Hoe completer je verzoek is, des te beter kunnen we inschatten of er een match is.

Ik ben boos & ontevreden!
Dat vinden wij niet leuk! Allereerst: reclameer in de winkel bij de medewerker van dienst. Dat is de snelste weg. Stuur anders een bericht via info@vangoghfrites.nl en beschrijf je klacht. We leren graag van onze fouten en stellen niet graag teleur. We zijn ook net mensen overigens.

Ik heb een glutenvrij dieet. Hebben jullie glutenvrije snacks?
Voor meer info over allergenen en onder andere gluten kijk je op de pagina prijslijst onder het kopje allergenen.

Kan ik om een traktatie/kunstwerk/zadencollectie/vulmaarin te maken puntzakjes van jullie afnemen?
Zeker, dat kan. We rekenen 10 cent per zakje. Grote partijen nodig? Kiloprijzen in overleg.
Andere wensen? Misschien vind je hier wat je zoekt?

Waar bakken jullie de frietjes in?
Onze frietjes worden gebakken in 100% plantaardige olie. Hoogwaardige olie van oiltrade.nl. Verder worden snacks en friet nooit in dezelfde olie gebakken.

Wij gaan met diverse groepjes de stad in. We hebben namelijk een reünie/bedrijfsfeestje. Kunnen wij even een hapje doen bij jullie?
Ja hoor, dat kan. Stuur een bericht. We bespreken de wensen en de mogelijkheden. We kunnen grote groepen aan. We hebben de landmacht al eens langs gehad in groepjes van 10. They came in peace…

Hebben jullie vegetarische producten?
Onze frites is vegetarisch, net als de kaassoufflé, bamischijf en de Vincent Vega kroket met spinazie, zongedroogde tomaat, feta, knoflook en komijn.

Ik wil de baas spreken maar ik krijg geen telefoonnummer van de patatbakker van dienst. Toch heb ik een fantastisch aanbod wat je niet wilt missen!
Klopt! Dat nummer mogen ze niet geven. Maar als je een mailtje stuurt met je voorstel krijg je altijd antwoord en wellicht ook een belletje terug. Vriendjes worden op Facebook werkt ook. Gebruik daarna Messenger. Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn werkt ook allemaal. En nu jij weer!

Ik zoek werk. Hebben jullie een baantje voor me?
Als we een vacature hebben communiceren we dat via Facebook. Wil je een open sollicitatie doen? Dat kan hier.

Ik wil ook een friteszaak openen. Kunnen jullie helpen?
Ja dat kan. Arn Zuyderduin adviseert diverse ondernemers en ondernemingen bij het opzetten van zaken of het overstappen op verse frites. Wil je gebruik maken van de ervaring van Arn? Maak dan een lijst van je vragen en maak een afspraak. Succes verzekerd.
Bedenk wel dat er kosten aan advies verbonden zijn. Informeer naar de tarieven.
Referenties: Bergbys uit Noorwegen, Frietfabriek uit Amstelveen, Fers friethuys uit Alphen aan de Rijn, Doardo uit Amsterdam.
Meer info vind je hier.

Ik ben happy & tevreden!
Dat vinden wij leuk! Stuur je verhaal de wereld in via Facebook, Iens, FourSquare of Twitter. Mailen mag ook. Helemaal blij worden we van een review op TripAdvisor.

Hebben jullie een geheim recept?
Nee. Hier vind je het recept van onze frites. Stoofvlees maken doe je zo.

Is patatbakken een roeping?
Vaak wel…