Bestel online of kom langs in de snackbars van Frituur Van Gogh

We bieden handige bestelomgevingen. Bestel met je mobiel of computer en haal af.

Kom langs in de winkels

In de binnenstad van Amersfoort vind je 3 filialen van Frituur Van Gogh. In onze winkels ben je van harte welkom om te bestellen en te genieten van onze verse friet en zelfgemaakte snacks en sauzen.

 

Heerlijke verse frites

Frituur Van Gogh maakt echte verse frites van gezonde aardappels. Zelf gesneden waar je bij staat en vers voorgebakken. We bakken heerlijke frites. Proef maar eens!

Aardappelen

Gedurende het jaar maken we frites van verschillende soorten aardappelen. Bintjes en Frieslanders, maar ook andere soorten. Onze piepers worden wekelijks vers geleverd door Aardappelhandel John van der Kroon.

 

 

 svg+xml;base64,PHN2ZyB4bWxucz0iaHR0cDovL3d3dy53My5vcmcvMjAwMC9zdmciIHdpZHRoPSIzMDAiIGhlaWdodD0iMzAwIiB2aWV3Qm94PSIwIDAgMzAwIDMwMCI+PHJlY3Qgd2lkdGg9IjEwMCUiIGhlaWdodD0iMTAwJSIgZmlsbD0iI2NmZDRkYiIvPjwvc3ZnPg

Frites met …

Echte frites met is een frites met Vlaamse mayonaise. Een eerlijke saus met raapolie, eigeel, mosterd, azijn en een snufje zout. Onze mayonaise brengt je puntzakje frites in balans. In de meeste zaken is MET tegenwoordig een patat met frietsaus. Frietsaus hebben we ook. Maar patat met is echt met mayonaise bij ons!

Goed gefrituurd

Onze verse frites bakken we in verantwoorde schone olie. Daar doen we geen concessies aan. We bakken de frites voor op 140 graden en laten de frites dan even afkoelen. Daarna bakken we de frites af op 175 graden

Ouderwets

Al 21 jaar een begrip: onze zelfgemaakte frites in een echte papieren puntzak met het houten vorkje. Frites eten vanuit een puntzak is een avontuur. Op verzoek leveren we je de saus apart in een bakje.