Feestje op kantoor?Wil je een leuk moment op de werkvloer voor je medewerkers? Boek dan onze Foodtruck voor de deur. Trakteer je medewerkers op een lekkere verse puntzak verse frites. Succes verzekerd!

Boek Foodtruck Feest van Frituur Van Gogh op je feest!

Bedrijfsfeest, huwelijk, jubileum, cadeautje voor je werknemers?  Wil je je gasten verwennen met verse frites van Vlaams friteshuis van Gogh?  Dan is onze Foodtruck Frietendorf je keuze! Vanuit deze omgebouwde brandweerauto serveert onze crew op jouw evenement tot maar liefst 300 puntzakjes frites per uur. Van bedrijfsetentje tot bruiloft we doen het allemaal, en het enige dat we nodig hebben is een stopcontact. Wij zorgen verder voor alles.

afasfd
Goudgele frites in een puntzakje met echte romige Vlaamse mayonaise, andere zelfgemaakte sauzen en wat fijn zeezout. Zelf gesneden en met liefde gebakken in onze brandweerwagen.
frietzak vierkant web
Echte Vlaamse friet patat is een puntzak friet patat met Vlaamse mayonaise. Een eerlijke saus met raapolie, eigeel, mosterd, azijn en een snufje zout. Onze natuurlijke mayonaise brengt je puntzakje frites in balans.
mayo vierkant web
In de brandweerwagen staat de aardappel centraal. Om ervoor te zorgen dat we het hele jaar door een lekker frietje maken wisselt de aardappel die wij gebruiken door het jaar een aantal keer. Power to the Pieper dus…
aardappels

Foodtruck Frietendorf van Vlaams friteshuis van Gogh Amersfoort

Bedrijfsfeest, huwelijk, jubileum? Wil je je gasten verwennen met verse frites van Vlaams friteshuis van Gogh? Dan is onze Foodtruck Frietendorf je keuze! Vanuit deze omgebouwde brandweerauto serveert onze crew op jouw fuif tot maar liefst 300 puntzakjes frites per uur. Van bedrijfsetentje tot bruiloft we doen het allemaal, en het enige dat we nodig hebben is een stopcontact. Wij zorgen verder voor alles.www.vangoghfrites.nl/foodtrucks/frietendorf

Geplaatst door Vlaams friteshuis van Gogh Amersfoort op Maandag 10 februari 2020

" Ik vond de communicatie vooraf prettig. Duidelijke offerte. De aankomst en het opbouwen verliep ook prima.  De friet was heerlijk. Verder heb ik alleen positieve berichten gehoord. Bedankt!  "
Anneke van de Amerpoort (Zorgorganisatie)

 

Het contact  vooraf en tijdens het evenement  heb ik als zeer prettig ervaren.

Alles is conform afspraak verlopen. Ik heb geen wanklank vernomen van onze gasten.

Het enige wat mis is gegaan; ik heb jouw frietjes niet geproefd. Volgende keer beter. Ik hoop dat ik je vaker kan inzetten.

Berry van de Proloog (Fietscafé Amerongen)

Informeer nu naar Foodtruck Feest en stuur ons een berichtje. Ontvang direct GEHEEL VRIJBLIJVEND een prijsindicatie en vul bij interesse het boekingsformulier in.

Frietendorf, Ik geef een feest!
Vertel ons alles over je feest of evenement!
Alleen invullen als je al een datum weet...

We maakten al een feestje voor:

Boek voor grote feesten de Pieper Mobiel!Voor grotere feesten kan onze Foodtruck de Pieper Mobiel uw keuze zijn!

Adresgegevens

Foodtruck Feest
Langestraat 143
3811 AE Amersfoort
Mail: feest@vangoghfrites.nl

Foodtruck Feest: Betaalbaar vanaf ongeveer 100 porties verse frites

Vraag een vrijblijvende offerte op!

Is Foodtruck Feest geschikt voor de lokatie?

Afmetingen van de wagen: 6 meter lang 2,5 meter breed (4,5m met luifel) We gebruiken gelukkig niet veel stroom met de wagen, een 220V stopcontact is voldoende.

Frietendorf plattegrond