The Passion…

De hele stad Amersfoort staat 24 maart  op zijn kop! Dit jaar komt The Passion 2016 namelijk naar het mooie Amersfoort. In het decor van de oude binnenstad zal de processie haar weg vinden naar het Eemplein. Dat is ook het decor voor The Passion.

Het Eemplein in Amersfoort is het decor!

Het Eemplein in Amersfoort is het decor!

Even iets lekkers eten?

Ben je op weg naar The Passion en heb je lekkere trek? Wij verwelkomen je graag. Op twee centrale plaatsen in Amersfoort vind je onze friteshuizen. Lekker en betaalbaar. En we helpen je ook nog eens snel!

Reserveren

Kom je met een grote groep en moet het eerlijk én lekker zijn,  en liever niet voor de Hoofdprijs?
Reserveer dan je arrangement voor The Passion 2016 in Amersfoort bij ons. We staan dan voor je  klaar  met ons team en zorgen ervoor dat jouw groep snel, goed en plezierig geholpen wordt. Dat is namelijk onze passie…

Voorbeeld: 1 gezelschap komt naar Amersfoort met een touringcar.  Het gezelschap van 50 mensen haalt een puntzak heerlijke frites met saus naar keuze, een snack naar keuze (ook vegatarisch mogelijk!) en een drankje naar keuze.
Wij kunnen deze groep in 30 minuten helpen. Belangrijk om te weten: we zijn een eenvoudige frituur met een beperkt aantal zitplaatsen. Het is dus overwegend happen op straat.  Maar verder heb je geen stress!

Interesse?

Informeer naar de mogelijkheden. We komen er wel uit samen!

Contact
Vink svp aan waar je vraag of opmerking over gaat.
Bezig met versturen