Wil je iemand verrassen? Schenk dan een kadobon. We kunnen de kadobon leveren voor ieder gewenst bedrag. De bon hoeft ook niet in 1 keer opgemaakt te worden. Je kunt het dus zo gek maken als je zelf wilt. De bon is verkrijgbaar aan de kassa in onze winkels.

Voor je bedrijf of organisatie: bon op maat!

Wil je je medewerkers of je klanten een leuk presentje geven? Denk eens aan onze bonnen. Het is ook mogelijk om een op maat gemaakte bon te ontwerpen. Wij verzorgen de bon in samenspraak met jou. We zijn graag creatief. Informeer naar de mogelijkheden.

Voorbeeld: Opticien van der Woerd geeft zijn klanten een bon voor een lekker frietje als hij even moet sleutelen aan een bril. Hij heeft alle tijd om zijn werk te doen en zijn klanten vinden het een hele leuke geste…

We hebben tegenwoordig ook een heerlijke Amersfoortse kroket. Neem contact op en we maken er een leuk presentje van voor je gewaardeerde medewerkers. Succes verzekerd!

Opsturen

Indien nodig sturen we de bonnen op. Neem als je dat wilt contact op via onderstaand formulier.

[dt_contact_form message_height=”6″ fields=”name,email,telephone,message” required=”name,email,message” button_size=”medium” button_title=”Bestellen” /]