23 december Christmas Night Shopping in de Langestraat bij de Kamp

Dinsdagavond 23 december is het wel heel gezellig kerstshoppen in de ‘Langestraat aan de Poort’! In dit unieke deel van de stad, bij de Poort van Amersfoort, hebben de ondernemers de handen ineen geslagen om deze kerst een gezellige Christmas Shopping Night te organiseren. Alle winkels zijn deze avond geopend tot 21.00 uur, een DJ met live saxofonist laat iedereen swingen, er zijn hapjes en drankjes en natuurlijk is de Kerstman aanwezig! Kortom, de kerstsfeer zit er helemaal in bij de ‘Langestraat aan de Poort’!

Scoor een leuke bon!

Als je bij een van de deelnemende bedrijven een aankoop doet ontvang je een kortingsbon voor een lekkere puntzak frites met saus naar keuze bij ons friethuisje. Sla je slagroom!

Langestraat aan de Poort

In het achterste deel van de Langestraat hebben verschillende ondernemers, zoals Wim Jaquet Sports, Michel Noyen, Hip, Ziengs, The Company, Van Gogh, Mango, Jeans Label, BodyDress, Lifestyle, Happerij & Tapperij, Stadscafé In den Grooten Slock, In den “Kleinen” Hap, Jac Hensen en Van Os Mode, het nieuwe concept ‘Langestraat aan de Poort’ in het leven geroepen. ‘Dit prachtige stukje winkelstraat met chique en mooie winkels verdient meer aandacht in Amersfoort’, aldus de marketing manager van Wim Jaquet Sports. ‘Om deze redenen hebben wij als ondernemers de handen ineen geslagen om voor al onze klanten leuke events te organiseren’. Eerder dit jaar organiseerden de ondernemers al gezamenlijk een VIP Day & Night met muziek, hapjes en drankjes en hoge kortingen. Na dit succes is ook de Christmas Shopping Night in de ‘Langestraat aan de Poort’ in het leven geroepen. De ondernemers zijn van plan meerdere events te organiseren om dit deel van Amersfoort onder de aandacht te brengen.

Christmas Shopping Night

Op dinsdagavond 23 december is er in Amersfoort een extra kerst-koopavond om de laatste kerstcadeaus nog even in te slaan. Naast het feit dat alle winkels geopend zijn, is het ook erg gezellig in de stad! In de ‘Langestraat aan de Poort’ laat een DJ en live saxofonist de straat swingen met gezellige kerstmuziek. Daarnaast zijn er gratis hapjes en drankjes en loopt natuurlijk de Kerstman rond. Kerstshoppen wordt in de ‘Langestraat aan de Poort’ nu wel heel gezellig!