Derde vestiging van Frituur Van Gogh in Amersfoort

We hebben leuk nieuws. Eind maart openen we een derde winkel in de binnenstad van Amersfoort. Op een prachtige lokatie aan de Utrechtsestraat 11. Momenteel zijn we kogelhard bezig om de zaak in te richten. En dat gaat eigenlijk allemaal lekker. Op 1 ding na: Stedin moet ons van voldoende  lekker brandend gas, elektra en helder water voorzien. En dat proces gaat niet echt soepel. Een fenomeen waar ik meer ondernemers over hoor mopperen. Maar het zal allemaal goed komen.

Waarom een derde zaak?

Dit verkooppunt is gelegen op een geweldige locatie. En het winkeltje is van precies het juiste formaat. Een kans die we niet willen laten voorbijgaan. We wachtten  er al 6 jaar op. Of de winkel aan de Arnhemsestraat sterk genoeg is om gezond voort te blijven bestaan gaan we meemaken. En waarom zou het niet kunnen? Er zijn niet veel voorbeelden van deze situatie. Rotterdam kent enkele 10-talle locaties van frietkoning Bram Ladage. Dat gaat prima. Haarlem is van vergelijkbare omvang als Amersfoort. En daar zitten meer dan 5 verse frietverkopers in het centrum.  Daar werkt het blijkbaar. Time will tell.

Heb je vragen?

Misschien ben je nieuwsgierig. Misschien zijn we je nieuwe buren en maak je je zorgen. Neem dan even contact met ons op. Dan informeren we je om je nieuwsgierigheid te stillen. Of we luisteren goed naar je zorgen en vertellen onze ideeën of treffen mogelijk maatregelen om je gerust te stellen. Toen we de winkel in 2012 openden hebben we van enkele buurtbewoners zorgen weggenomen. Men was bang te vaak naar eigen zin frites te gaan eten. We hebben zorgvuldige quota opgesteld en streng gehandhaafd. Verder is het goed om te vermelden dat we op deugdelijke manier gaan ontgeuren zonder een ontsierende afzuigpijp in de stad te planten. Ook wordt 90% energiezuinig uitgevoerd met Hoog-rendement ovens, energie zuinige koelkasten en werken we veel met gerecyclede bouwmaterialen.

Heb je vragen over deze stap? Mail ons gerust.