Wat hebben we gedaan de afgelopen maanden?

Zoals beloofd hebben we een aantal nieuwigheden ingevoerd. Maar we hebben ook dingen niet gedaan. Daarover later meer.

Openingstijden

Sinds 1 maart zijn we langer open in de Winkel in de Langestraat 143. Vrijdag, zaterdag en zondag ben je nu welkom tot 20 uur. We hoorden al veel enthousiaste reactie’s!

3 Soorten kroketten

Vanaf 1 maart bieden we jullie maar liefst 3 soorten Amersfoortse kroketten.

  • De “classic” Amersfoortse kroket: Scharrel rundvlees van Jochem Diekerhof, laurier, mosterd, foelie, knolselderij en wortel.
  • Sateh kroket: Scharrel rundvlees van Jochem Diekerhof, pinda, gefruite ui, sambal en knoflook.
  • Vincent Vega kroket: Vegetarische kroket met spinazie, feta, zongedroogde tomaat, laurier, knoflook en komijn.

Huisgemaakte shakesyropen

Tim maakt tegenwoordig zelf de smaakmakers voor onze heerlijke milkshakes. Gewoon van vers fruit! En lekker!

Frietsaus en Vlaamse mayonaise

Je hebt het vast al gemerkt in de winkel…

1) Als je een friet met bestelt vragen we door! Wil je frietsaus of onze Vlaamse mayonaise? Natuurlijk leggen we je het verschil uit…
2) Bestel je een friet speciaal of oorlog? Wil je die dan met frietsaus of Vlaamse mayonaise?

Kip

We introduceerden kipkluifjes. Kip van Tante Door, die past in een bewust leven. We serveren de kipstukjes per 6 in een handige box. Proeven die dames!

kip

De krokettenbakfiets

Nog in ontwikkeling: onze krokettenbakfiets. We bouwen een bakfiets om tot frituurfiets. We brengen dus binnenkort de Amersfoortse kroket naar je feestje of event. Opleverdatum: eind april??!!

Allergeneninformatie

In onze winkel en op de website vind je keurig opgestelde allergeneninfo. Duidelijk en helder!

Puntzakken en draagtassen

We ontwikkelden nieuwe puntzakken en draagtassen. De draagtassen komen begin juni in de winkel. De puntzakken laten wat langer op zich wachten, daar hadden we nogal een voorraad van staan…

draagtas

Prijslijst

Binnenkort plaatsen we nieuwe prijzenborden. We hebben een heel nieuw concept gemaakt. Meer verhalend en logischer ingedeeld. Je ziet ze vanzelf hangen binnenkort.

https://drive.google.com/file/d/0BzcyxalcjdoXQU56WVA0UVdLX3l6TlhlM1ZTcHlHUXZjU0xr/view?usp=sharing

Arteganza TalentScout

Vanaf dit jaar geeft uw friteshuis de muziek een flinke boost in Amersfoort. We zijn namelijk Hoofdsponsor van de twee awards die te winnen zijn bij Talent Scout Amersfoort.

Muzikaal talent kan zich inschrijven voor Talent Scout Amersfoort. De eerste voorronde is op 31 mei a.s. De voorrondes en de finale worden gehouden in Grand Café Vyssotski in Amersfoort…

Lees hier meer

Niet gedaan…

We hebben het idee van de Leermethode voor basisscholen (leerlingen kweken zelf aardappeltjes en maken daar uiteindelijk frietjes van)  laten vallen, voor dit jaar. Het vuur brandde niet echt. Misschien komend jaar?

Ook het frietpannetje heeft het niet gehaald. Net als het warmhoudbakje voor de kroketten. De kwaliteit liep echt hard achteruit. Doen we dus niet.