Na onze oproep om mee te helpen bij het ontwikkelen van de nieuwe snack voor Amersfoort werden we fantastisch geholpen door onze klanten. Via e-mail en social media ontvingen we bijna 200 berichten.
We hebben alle input op een rij gezet en hebben een shortlist gemaakt van 3 items die we nu ontwikkelen en gaan maken voor de stad:
- De Amersfoortse Keierbal
Barneveldse eitjes gehuld in een ragout met vadouvan. - De Lange Jan
Een vleessnack gemaakt in samenwerking met Scharrelslager van der Plaats. - Boozy BBQ saus
Een smaakvolle rode saus met bier (stout) van Brouwerij Rock City en heerlijke rokerige Whisky van Van Wees, de specialisten in gedistilleerd.
We hebben veel profijt gehad van de suggesties die we hebben ontvangen. Zo werken we weer met lokale vakmensen en bijzondere producten uit de regio. Zo werkt Han Everts van Restaurant de Aubergerie met ons samen om de smaken op niveau te krijgen.
We houden je op de hoogte van de voortgang.