We ontwikkelen een garnalenkroket…

Sinds enige tijd zijn we weer lekker aan het kokkerellen. De ontwikkeling van de Van Gogh garnalen kroket is gestart. We pakken het weer best grondig aan…

Testteam

We hebben via Facebook een testteam samengesteld van bijna 30 enthousiaste supporters. Wekelijks krijgen deze testers een prototype aangeboden. Aan de hand van de resultaten van een door de testers in te vullen evaluatieformulier gaan we op zoek naar de ultieme niet te evenaren garnalen kroket. Het is een ontzettend motiverende werkwijze.

Een tester in actie!

Een tester in actie!

Chef Han Everts

We mogen rekenen op de hulp ┬ávan de Chefkok van Restaurant de Aubergerie. Naar mijn mening een van de beste chef’s van Amersfoort. Han is goed in smaakbalans en structuren. Mooi toeval is dat Han helemaal warm loopt voor visbereidingen en schaaldieren. Hij is van onschatbare waarde in dit proces.

Lancering

Wanneer de garnalenkroket af is? Als we 100% tevreden zijn. Ooit las ik van een collega dat zij “na een middagje koken” een heerlijke garnalenkroket hadden gemaakt. Yeah, right.

Wij nemen er de tijd voor en stoeien met verschillende technieken. We gaan er vanuit dat we wel even bezig zijn. Hoewel korstje en structuur al dik in orde zijn. Maar we zoeken nog naar de juiste smaakbalans.

Je hoort nog van ons. Klaar = Klaar.

Voorproeven

Als je een bofkont bent bieden we je in de winkels een testkroketje aan. Kan je ook meeproeven!