Frituur Van Gogh wint vakwedstrijd Lekkerste Frietje met topping
Arn Zuyderduin van Frituur Van Gogh in Amersfoort heeft op de Horecava de winst gepakt tijdens de wedstrijd ‘Lekkerste Frietje met topping’. Het was voor het eerst dat deze wedstrijd werd georganiseerd.
Zuyderduin wist met zijn ‘Comfort frites’ de jury van het Lekkerste Frietje met topping te overtuigen door een uitstekende smaak en uitvoering. Niet alleen de topping, maar ook de friet zelf was perfect gebakken en lekker, zo oordeelde de jury.
Limburgs zoervleis
De eigenaar van Frituur Van Gogh gebruikte Agria-aardappelen voor zijn friet. De topping bestond uit Limburgs zoervleisch, gemaakt met scharrelrundvlees, azijn, kruidnagel, kruidkoek en appelstroop. Daarbij kwamen drie wildbitterballen van Veluws zwijn. Om het af te maken koos hij voor Vlaamse mayonaise en ingemaakte groenten.