Maak nu kennis met ons!

8 reacties op “Maak nu kennis met ons!”

 1. Hallo! Jullie friet is echt super! Ik was vorige week in Antwerpen en daar heb ik vlaams friet gegeten. Alleen dat was niet zo lekker als dat van jullie.
  En nog een ding: ik vind het leuk dat jullie jullie voorstellen op de site… Alleen hoe moet je dan weten wie wie is?

 2. Hoi Sukie, wat leuk dat je een berichtje stuurde! Werkze in de boekenwinkel en tot gauw! groetjes Arn

 3. Hoi,
  Ik ben vandaag echt heel hard in de boekwinkel aan het werk en heb helemaal geen tijd om even achter de pc deze site te laten zien, uhuhuh:):):)

  Groetjes,
  hard werkende Sukie

 4. Hoi fritesliefhebbers uit Lunteren, leuk om te lezen dat jullie de reis wagen om ons te bezoeken! Jullie zijn natuurlijk altijd welkom. Tot snel!
  Team “van `Gogh`.

 5. Lieve van Goghjes,
  Vandaag zag ik -zonder leesbril- iets geels liggen waarvan ik dacht dat het nog wel eens belangrijk zou kunnen zijn om te lezen. Later – met leesbril – was ik blij dat ik dit ‘ geeltje ‘ had meegenomen.
  Al een paar jaar kom ik met mijn echtgenoot een aantal keren per jaar op zaterdag vanuit Lunteren speciaal naar Amersfoort gereden om bij jullie een heerlijk frietje te eten. We trotseren hiervoor speciaal de drukte van de stad . Soms denken we echt dat we een beetje gestoord zijn om hiervoor een aardig eindje te rijden. Omdat het zo druk is staan we ook standaard fout geparkeerd aan de andere zijde van de poort. Samen genieten we van het eten van een patatje zoals we dit ook al deden in onze jonge jaren.
  Ben blij te hebben gelezen dat jullie ook op zondag open zijn. Scheelt ons een hoop verkeersdrukte in de stad. Ik vrees dat we nu nog wat makkelijker naar jullie kant op gaan komen.

  Tot ziens!

 6. Speciaal gedichtje voor meneer met de bril, links op de foto

  Ik stond laatst in een frietkraam oh, oh, oh,
  Daar zag ik zo’n leuke man staan…zo, zo, zo,
  De man was aardig en charmant
  Vriendelijk uiterlijk en heel markant,
  En ik deed alleen maar zoooo
  En ik deed alleen maar zooo (blozen) ….