De nieuwe aardappel is binnen!

De eerste puntzak frites van de nieuwe aardappel heeft 800 euro opgebracht. Dit forse bedrag is gedoneerd aan Stadsboerderij de Vosheuvel in Amersfoort. De gezellige kinderboerderij zal van het geld voer kopen voor de Ezelin Toos. Interactief communicatiebureau Onstuimig uit Amersfoort doneerde 400 euro voor het goed doel. Frituur Van Gogh verdubbelde het bedrag!

Vrijdag 25 juli werden de eerste nieuwe aardappelen geleverd bij Frituur Van Gogh. Daar begonnen ze vrijdagmorgen al vroeg met het schillen van de nieuwe oogst aardappels. De oogst van dit jaar is veelbelovend. Ze hebben de lekkerste partij geselecteerd en de smaak is uitstekend. Het ras aardappels waarmee ze bij van Gogh de  frites bakken is de Frieslander. Frites van de nieuwe aardappel is wat lichter van kleur en hoeft wat minder lang gebakken te worden. Omdat ze bij van Gogh de aardappels dagelijks vers schillen en snijden proef je daar echt de verfijnde smaak van de nieuwe oogst.

De nieuwe oogst is te bewonderen voor de winkels aan de Arnhemsestraat 13 en de Langestraat 143. De aardappels staan daar voor de deur.

van Gogh heeft twee zaken in Amersfoort. Naast de bekende zaak in de Langestraat vind je ze ook aan de Arnhemsestraat 13.

 

Verse frites van nieuwe aardappels

Bij Vlaams friteshuis “van Gogh” schillen ze zelf de piepers en maken ze heerlijke ambachtelijke frites. De nieuwe oogst is heerlijk van smaak. Aardappelhandel John van der Kroon leverde de prima piepers van het ras Frieslander.