Cabaretier Guido Weijers geeft presentatie op Cafeteria 2.0 Event

Guido Weijers werkte ooit in een cafetaria

Inspiratie opdoen en praktische tips krijgen om uw bedrijfsvoering te verbeteren en, indien u meedoet, mogelijk hoger te eindigen in de Cafetaria Top 100: daarvoor komt u naar het Cafetaria 2.0 Event dat Snackkoerier maandag 21 mei houdt bij Van der Valk in Houten.
Hoofdredacteur Martine Zuil trapt de dag af met een interview over passie en bevlogenheid met Wouter Wolters van Preuverie De Toren, De nummer 1 van de Cafetaria Top 100 2011/2012.

Guido Weijers werkte bij Cafetaria van het Jaar
Vervolgens geeft cabaretier Guido Weijers op zijn eigen onnavolgbare wijze een inspiratiesessie over gastvrijheid en bediening. Daarbij kan hij zelfs putten uit de dagelijkse cafetariapraktijk. Weijers werkte jarenlang bij wat toen Kwalitaria Panken heette, nu Plaza Panken, in Boxmeer. Dit bedrijf werd zelfs uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar in 1995. Bovendien verzorgde hij later ook workshops ‘klantvriendelijkheid’.

Workshops
Na de lunch is het programma gevuld met vooral praktische, workshops en presentaties zoals over local marketing: hoe haal je meer omzet uit de directe omgeving. Maar ook een workshop vitrinepresentatie. Hoe kijkt de gast? Waar moeten de hardlopers liggen?
Gerard Sterkenburg van Foodstep geeft een workshop hoe het rendement te verhogen door een juiste productkeuze, prijsstelling, bijverkoop en héél belangrijk, de juiste serveerbeleving. Verder sessies met brancheverenigingen en collega-ondernemers en over financiële bedrijfsvoering.
Deelname kost slechts €12,50, inschrijven via Cafetariaevent.nl.

vrijdag 13 april 2012, Ron Jansen