Cafetariamedewerker in finale titel SVH Horecaheld

De drie finalisten voor de titel Horecaheld van SVH in fatservicesector zijn bekend. De winnaar dingt ook mee naar de landelijke titel HorecaHeld 2013 die op de Horecava bekend wordt gemaakt.

Cafetariamedewerker in finale titel SVH Horecaheld

Onder de drie finalisten fatservicesector bevindt zich cafetariamedewerker Paul Vivie, bedrijfsleider bij Van Gogh Frites in Amersfoort. Het bedrijf dat eerder dit jaar eerste werd in de  fritestest van het Algemeen Dagblad. In de race naar het podium wordt hij geflankeerd door Tugba Karakaya  management trainee bij McDonald’s in Hengelo en Laura van Renen die werkt bij lunchcafé Villa Suikerberg in Zwolle.

De drie zijn door een vakjury geselecterd uit alle nominaties die SVH de afgelopen weken ontving. De juryleden voor de fastservicesector waren Hans Hus van Kwalitaria Parade, in Nootdorp, Pieter Honing  namens KHN en ijsbereider Italo De Lorenzo  van Venezia in Utrecht, de winnaar van vorig jaar.

Filmpjes over en een introductie van de genomineerden zijn te zien op de website Horecahelden.nl Vanaf maandag 10 december kan daar ook gestemd worden.