Cafetariaoverval in Opsporing Verzocht

Het regionale overvallenteam van de politie in Apeldoorn besteedt morgen, dinsdag 8 mei, in het programma Opsporing Verzocht aandacht aan een cafetariaoverval die meer dan een jaar geleden plaats had. Van de overval worden beelden van een bewakingscamera getoond. Doordat er nieuwe informatie aan bod komt in de uitzending is denkt de politie de overval alsnog te kunnen oplossen.

001_food-image-1019751.jpeg

Het overvallenteam van de politie in de Regio Noord- en Oost-Gelderland doet alles aan om een aantal nog niet opgeloste overvallen op te lossen. Daarom wordt morgen een cafetariaoverval in Apeldoorn, die 10 maart 2011 plaats had, nog eens onder de aandacht gebracht in het tv-programma Opsporing Verzocht. De overval vond even voor 22:30 uur plaats. Er waren geen klanten in de zaak, alleen de eigenaar en een medewerkster. Zij werden door twee jonge overvallers bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. De donkergeklede daders, die hun gezicht met iets donkers hadden bedekt, zijn met een geldbedrag weggerend.
Na nieuwe informatie te hebben gekregen en met mogelijke tips die na de uitzending binnenkomen denkt de politie nog voldoende aanknopingspunten te hebben om de overval op te lossen.