Drie bedrijven in race voor Imago Award Top 100

Snacksalon Het Middelpunt in Wezep, The Place to be De Erven in Emmeloord en Restaria Den Doel in Bladel zijn de race voor de Ad van Geloven Imago Award. De Award is bedoeld om het bedrijf te belonen dat het best een positieve bijdrage levert aan het imago van de branche.

001_food-image-1084037.jpeg

Welk bedrijf in de Cafetaria Top 100 wint dit jaar de Ad van Geloven Imago Award en volgt Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen op. De drie bedrijven die in aanmerking komen zijn:

Het Middelpunt in Wezep van Willem en Jennie van der Weerd is dit jaar nieuw gebouwd. Het is een van de ‘groenste’ fastservicebedrijven van Nederland geworden. Het wordt verwarmd met aardwarmte, elektra wordt opgewekt met zonnecellen en warm water komt uit zonnecollectoren.

The Place To Be de Erven van John Flux en Gerard Harzevoort is aljaren eenvaste waarde in de  Top 100. Het bedrijf onderscheidt zich onder meer door social media gebruik en de eigen narrow-casting in de zaak. Duurzaamheid staat ook hoog op de agenda: Verantwoord frituren, groene stroom, duurzaam gas, led-verlichting, een groen label vriescel, het is te vinden in dit bedrijf.

De derde genomineerde is Den Doel in Bladel van Toon en Lion Bressers. De ondernemers gaan mee in de trends en weten wat wordt verlangd van een moderne cafetaria. In het kader van duurzaam ondernemen is een verzamelpunt voor oud frituurvet ingericht.

De bekendmaking van de winnaar heeft plaats tijdens het Cafetaria Top 100 Event in Bunnik. Meer info en inschrijven op Cafetariatop100.nl