Drie nominaties ‘Beste leerbedrijf’ in Cafetaria Top 100

Welk bedrijf volgt Family Fijnaart op en wint de SVO Fastserviceopleidingen Award voor het ‘ Beste leerbedrijf’ in de Cafetaria Top 100. Genomineerd zijn Kwalitaria van der Laan, Plaza ’t Hoekje en Verhage Kort Ambacht.

001_food-image-1083642.jpeg

Drie genomineerden. Alle drie uitblinkend als het gaat om het stimuleren en begeleiden van leerlingen.

Kwalitaria van der Laan, Borger

Het bedrijf van der Laan steekt haar nek uit om medewerkers te behouden. De ondernemer is bereid  hier ook veel voor te doen. Zo is het vaste  rooster van de ondernemer zelf omgegooid om de medewerker in opleiding (niveau 4) haar lesdag te kunnen laten volgen.

Verder hoopt hij ook zelf iets van de opleidingop te steken. Hij staat open voor suggesties en ideeën ziet de toegevoegde waarde voor het bedrijf. Dit bedrijf is dan ook meer dan bereid tijd en energie te stoppen in de opleiding van medewerkers.

Plaza ’t Hoekje, Ouddorp

De ondernemers staan met beide voeten op de vloer en met een zekere nuchterheid wordt hier gestreefd naar perfectie: de beste beleving voor de gast! Door alle neuzen dezelfde kant op te hebben is het vanzelfsprekend gebleken voor medewerkers om zich op te leiden. Door de medewerkers op te nemen in dit familie bedrijf, worden zij op een natuurlijke en eerlijke manier begeleid. Een van de familieleden heeft de niveau 4 opleiding bij ons afgerond.

Verhage Kort Ambachtlaan, Zwijndrecht

Met de teller al weer op 20 deelnemers sinds 2004 is dit bedrijf één van de hofleveranciers voor de Fastserviceopleidingen. Opleiden zit standaard in het beleid. De betrokkenheid van de medewerkers is groot en iedereen volgt dan ook een opleiding. Daarnaast zijn hier meerdere franchisenemers opgeleid en heeft dit bedrijf een sleutelpositie binnen de formule. De ondernemer is een echte inspirator en iemand die enthousiasmeert. Personeel blijft lang maar hij laat ze ook met liefde gaan om hun eigen business te beginnen.