Eerste Domino’s Pizza langs snelweg in AC Sevenum

Het AC-restaurant in het Limburgse Sevenum krijgt als eerste in Nederland een Domino’s Pizza. Op 30 juli gaat de zaak open.

001_food-image-1042343.jpeg

Autogrill Nederland, de eigenaar van AC-restaurants, maakte de samenwerking met de pizzaketen donderdag bekend. Autogrill zal verantwoordelijk worden voor de dagelijkse exploitatie van de zaak.

Autogrill wil meer kwaliteit en variëteit aanbieden in haar zaken. Dat wil het doen met vernieuwde eigen merken en franchise brands, zoals Domino’s Pizza. ‘Door de samenwerking met Domino’s Pizza bieden wij reizigers een nog uitgebreidere keuze en meer gemak als zij onderweg zijn. En dat is helemaal in lijn met onze ambitie’, aldus Mario Orinx, general manager van Autogrill België en Nederland.

Domino’s Pizza spreekt van een uitdaging om nu ook langs de weg actief te zijn. Chief executive officer André ten Wolde van Domino’s Pizza Nederland hierover: ‘Met de nieuwe Domino’s Pizza winkel in het AC restaurant in Sevenum kunnen wij nu ook consumenten die onderweg zijn voorzien van onze verse pizza’s, die wij ter plekke razendsnel kunnen bereiden’.

Autogrill belooft dat er later dit jaar meer nieuwe concepten, zowel onder eigen vlag alsook in samenwerking met internationale merken worden gelanceerd op diverse locaties in Nederland. Verder start Autogrill ook vanaf 1 september met gratis high-speed draadloos internet in al haar locaties.