Eerste genomineerden Cafetaria Top 100 bekend

Plaza Polly in Bemmel, Snackbar Het Plein in Zandvoort en Alida’s Smulpaleis in Roden hebben een Cafetaria Top 100 nominatie voor de titel ‘Beste kleine cafetaria’ binnen gesleept. Welke van deze drie bedrijven cafetaria Klaas Vaak in Sliedrecht opvolgt wordt 22 oktober bekend tijdens het cafetaria Top 100 event.

001_food-image-1075481.jpeg

De titel ‘Beste kleine cafetaria’ is bestemd voor bedrijven met een beperkt aantal zitplaatsen en/of relatief  kleine verkoopruimte. Het bedrijf dient uit te blinken op vlakken als gastgerichtheid en gastvriendelijkheid.

Over de drie genomineerden:

Plaza Polly, van de broers Rob en Frank Polman is al jaren een vaste waarde in de Top 100. Het bedrijf weet met een zeer beperkt aantal zitplaatsen toch een topomzet te realiseren. Topomzetten worden ook gerealiseerd bij Snackbar Het Plein in Zandvoort van de broers Robert en Alexander Slag en Mimoun Abdellaui. De derde genomineerde is Alida’s Smulpaleis in Roden van Jan en Alida Willems, ook een bedrijf met een beperkt aantal zitplaatsen maar een omzet waar menig cafetaria een puntje aan kan zuigen.

De bekendmaking heeft plaats tijdens het cafetaria Top 100 Event van Snackkoerier dat 22 oktober plaats heeft bij A18 in Bunnik, voorheen ook wel bekend als  Brothers. Inschrijven voor het Event kan op Cafetariatop100.nl