Eerste ‘We Proudly Serve’ Starbucks koffiecorner op Hogeschool

Starbucks en Albron openen binnenkort hun tweede gezamenlijke vestiging en de eerste binnen een hogeschool. De Christelijke Hogeschool Ede zal per 3 september als eerste hogeschool een ‘We Proudly Serve’ Starbucks koffiecorner huisvesten.

001_food-image-1057077.jpeg

De koffiecorner op de Christelijke Hogeschool Ede wordt, net als de koffiecorner in de Erasmus Universiteit in Rotterdam, gerealiseerd in samenwerking met cateraar Albron.

‘De opening van deze locatie past binnen onze strategie om de Starbucks Experience te bieden waar onze klanten ons verwachten. We kijken ernaar uit om samen met Albron het Starbucks ‘We Proudly Serve’ concept verder uit te breiden in Nederland’, aldus Brandon Woodruff, Director Business Alliances van Starbucks EMEA.

De Christelijke Hogeschool Ede is blij met de komst van deze nieuwe koffieformule: ‘Dat deze koffie populair is, merken we in de enthousiaste reacties van onze studenten op de komst van Starbucks. Als beste hogeschool van Nederland zorgen we ook voor goede en Fairtrade koffie’, stelt Henk Langerak, hoofd Huisvesting en Beheer van de CHE.