Hamburger eten en tegelijkertijd trouwen

In een binnenkort in Las Vegas te openen vestiging van diner-keten Denny’s kun je straks niet alleen een hamburger of T-bone steak nuttigen maar ook tegelijkertijd trouwen. Het bedrijf krijgt namelijk een instore trouwkapel.

001_food-image-1049434.jpeg

Het restaurant in Las Vegas, de stad waar je a la minute kunt trouwen, gaat een range aan ‘trouwpakketten’ aanbieden. Trouwen en dan eten, bij voorkeur de wedding cakes gemaakt van Denny’s Pancake Puppies. Of eerst eten (en drinken) en dan trouwen. Het wordt allemaal mogelijk. De vestiging in Vegas, die 24 uur per dag open is, wordt een one-of-kind restaurant, zegt CEO John Miller tegen CBS-News.  
De nieuwe Denny’s opent eind dit jaar in een shoppingmall in het centrum van Las Vegas. Volgens CEO John Miller is Las Vegas dè stad waar de keten thuishoort. De vestiging is straks 24 uur per dag open en Las Vegas opereert volgens hem op diezelfde basis. Denny’s heeft in de Verenigde Staten bijna 1700 vestigingen. De keten had een verouderd imago maar is naarstig bezig dat om te turnen.