Honderd uur feest voor honderdste Kwalitaria

Kwalitaria staat uitgebreid stil bij de opening van de honderste vestiging van de cafetariaformule. Woensdag 25 mei openen Jos en Nathalie van Alphen hun Kwalitaria XL in Best, het is de start van een honderd uur durende non-stop feestweek.

001_food-image-1019979.jpeg

Van woensdag 23 tot en met zondag 27 mei viert Kwalitaria feest in Best, waar Jos en Nathalie van Alphen de honderdste vestiging van de formule van franchise friendly concepts (ffc) openen. Na het officiële gedeelte door een van de wethouders zijn er dagelijks activiteiten, proeverijen en rondleidingen. Verder is op vrijdag stoelmassage aanwezig en op zaterdag een carwash.

De ondernemers, tot januari uitbaters van Eetplezier De Bestse Snackbar, doneren tijdens de feestweek de omzet van elk tiende uur aan Make-a-Wish Nederland. Kinderen uit Best laten ballonnen los met wenskaarten en van de teruggekeerde wensen gaat er één in vervulling.

In januari twitterde Jos van Alphen dat zijn bedrijf werd omgebouwd tot een Kwalitaria XL, een fastservicerestaurant dat volgens ffc klaar is voor de toekomst. Het is de extensie van de formule waarbij de consument de keuze heeft uit een royaal aanbod aan gerechten en tussendoortjes.

Eetplezier De Bestse Snackbar is sinds 1972 in handen van de familie Van Alphen. In 1982 nam Jos van Alphen de zaak over van zijn vader. In 2007 eindigde het bedrijf op de eerste plaats in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier.