Just-Eat trakteert op 25.000 maaltijden

Bestelsite Just-Eat.nl trakteert aankomende donderdag voor €250.000 aan maaltijden. De bestelsite hoopt met de actie meer mensen bekend te maken met online bestellen en wil op deze manier de vaste klanten bedanken voor het succes. Nog nooit eerder werd er in Nederland voor zo’n groot bedrag aan gratis eten weggegeven.

001_food-image-1016635.jpeg

Just-Eat geeft aankomende donderdag 25.000 maaltijden van € 10 weg. Mensen kunnen zicht tot en met 25 april aanmelden op www.justeat.nl/pizzastunt om voor een gratis maaltijd in aanmerking te komen.

Met deze stunt zet Just-Eat.nl Nederlanders massaal in het zonnetje. Naar eigen zeggen om te bedanken voor het succes en om nieuwe klanten kennis te laten maken met online eten bestellen. ‘We zijn de afgelopen jaren explosief gegroeid. Hierdoor is Just-Eat.nl inmiddels synoniem geworden voor online eten bestellen. Dat hebben we enerzijds te danken aan de Nederlanders en anderzijds aan de restaurants die er keihard voor werken. Dit spoorde ons aan om beiden te verwennen en iets terug te doen’, aldus Maurice Bokma, Online Marketing Manager. Just-Eat.nl opende zijn online ‘ovens’ in 2007. Sinds de start is het aantal bestellingen gegroeid tot tienduizenden per week. Het aantal bezorgrestaurants ligt inmiddels rond de 3.000. Hierdoor kunnen Nederlanders inmiddels uit 40 verschillende keukens kiezen.

Online proeven

‘Wij willen Nederlanders, die om wat voor reden dan ook zelden of nooit maaltijden bestellen, ook laten proeven van de brede keuze en het gemak van online bestellen. Naast pizza kunnen de gelukkige Nederlanders ook andere gerechten bestellen, bijvoorbeeld sushi, Thais of shoarma’, vertelt Bokma. Ook bestaande klanten worden niet vergeten. ‘De mensen die vaker bij ons bestellen, maken uiteraard net zoveel kans op een gratis bezorgde maaltijd.’