McDonald’s betaalt collegegeld talentvolle medewerkers

Voor het zesde opeenvolgende jaar heeft McDonald’s Nederland studiebeurzen uitgereikt. Met de McStudiebeurs betaalt McDonald’s een jaar lang het collegegeld van vijftien talentvolle medewerkers.

001_food-image-1066938.jpeg

De vijftien medewerkers volgen uiteenlopende studies, zoals bestuurskunde, communicatie en psychologie.  Zij ontvingen de studiebeurs gisteravond uit handen van Marjolein Reijs, Director Human Resources. Hiermee biedt de hamburgerketen haar medewerkers de kans om zich zowel binnen de organisatie als erbuiten professioneel en persoonlijk te ontwikkelen.

‘McDonald’s vindt de ontwikkeling van haar mensen heel belangrijk. Wij stimuleren talentvolle medewerkers dan ook om het beste uit zichzelf te halen. Zij vormen immers de kern van onze organisatie en zijn de basis van ons succes. Wij reiken daarom al een aantal jaar op rij de McStudiebeurs uit. Een geldbeurs is, in tijden van crisis, langstudeerboetes en verhoging van collegegeld, extra relevant. Als je ervoor kiest om bij McDonald’s te werken, dan kies je voor je eigen toekomst.’, aldus Reijs.