Nieuwe cafetariaformule Snack Choice start januari

Snack Choice is een nieuwe franchiseformule voor de cafetariabranche. Naar verwachting van moederbedrijf Kokkie Franchise Organisatie gaan de eerste vestigingen van de nieuwe cafetariaformule in januari van start.

001_food-image-1087587.jpeg

De nieuwe formule is een initiatief van de Kokkie Franchise Organisatie die al de Kokkie cafetaria’s/ eetcafés uitbaat. Grotere bedrijven met in het algemeen veel zitplaatsen.

Om ook kleinere cafetaria’s, en ondernemers die hechten aan hun vrijheid, te bedienen is SnackChoice ontwikkeld. De formule biedt ondernemers veel vrijheid. Zo houden bedrijven hun eigen uitstraling en assortiment. Bovendien, en dat is tamelijk uniek, is er met Snack Choice geen verplichte winkelnering bij een groothandel. Die kent het formulehuis wel met Kokkie, dat inkoopt bij Deli Xl.

Snack Choice wordt naast Kokkie in de markt gezet omdat er volgens commercieel directeur Martin Kniest behoefte aan een dergelijke formule is. ‘We kregen veel  aanvragen van ondernemers die of te klein zijn om Kokkie te worden of die verknocht zijn aan hun eigen groothandel. Om ook deze ondernemers de ondersteuning te bieden die ze zoeken zijn starten we met Snack Choice.’

De nieuwe formule wordt modulair opgebouwd. Ondernemers kunnen door middel van drie Sterpakketten zelf kiezen hoeveel ondersteuning ze willen. Die loopt van verkoopondersteuning met tweemaandelijks point of sale materiaal en een folder tot een uitgebreid pakket met onder meer narrowcasting en mystery guest bezoeken.