Satebar gaat franchisen

De Rotterdamse horecaformule Satebar gaat franchisen. Het Indonesische eetconcept zoekt naar mogelijkheden in Utrecht, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Delft. Op dit moment telt de keten drie vestigingen, allen gelegen in Rotterdam.

001_food-image-1017377.jpeg

Wai Man Lo van Satebar laat weten dat het op zoek is naar locaties waar sprake is van traffic in een compacte, stedelijke omgeving met meer dan 80.000 inwoners. De huidige zaken zijn gevestigd in de buurt van vrijetijdsvoorzieningen zoals winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden.

De gemiddelde verkoopvloeroppervlakte van een Satebar is 90 tot 120 vierkante meter. Wai Man Lo spreekt de wens uit dat er mogelijkheden zijn een terras te voeren. Momenteel wil Satebar zich richten op de steden Utrecht, Den Haag, Leiden, Dordrecht en Delft.

In 2008 liet Satebar al weten eraan te denken om te gaan franchisen. Dat was kort na de opening van de tweede vestiging. De drie huidige zaken zijn gevestigd in Rotterdam aan de Rodezand, de Karel Doornmanstraat en de Witte de Withstraat.