Snackkoerier-relatiedag met ‘kloten’

Nog nooit eerder klonken er zovaak synoniemen van ‘klote’ door het Achterhoekse Vorden dan met de relatiedag van Snackkoerier. Dat is natuurlijk te verwachten, als je 35 relaties uit het hele land uitnodigt om al klootschietend de 25ste verjaardag van Snackkoerier te vieren.

001_food-image-1075381.jpeg

Gewapend met kloten, klootzakken, klootharken en heuse Snackkoerier-paraplu’s vertrokken donderdagmiddag 27 september acht teams de bossen van Vorden in. Ondanks de regen waren de teams bloedfanatiek bezig met de oud-Achterhoekse balsport. Grote winnaar van het toernooi was het team dat bestond uit Bernd Beekman van SVO Fastserviceopleidingen, Werner Buijsen van HFG, Jan Harings van La Venezia en Snackkoeriers accountmanager Bas Gregoor. Zij gingen er met de eerste prijs van door; een paar miniatuurkloten en een fles champagne.

Dat klootschieten zo’n inspannende sport is, daar hadden de meesten zich in vergist. Dus na de prijsuitreiking verklaarde hoofdredacteur Martine Zuil het buffet bij Hotel Bakker al snel voor geopend en lieten de hongerige klootschieters zich het eten goed smaken. Bij het afscheid kregen de gasten het speciale Snackkoerier jubileumnummer mee naar huis, dat vandaag ook bij de abonnees op de deurmat valt.