Subway lanceert eigen tv-serie

Broodjesketen Subway heeft in Amerika een eigen tv-serie gelanceerd. De komische serie speelt zich af in een Subway-vestiging en heeft het wel en wee van een paar parttimers als onderwerp.

001_food-image-1059426.jpeg

In de serie met de naam ‘4 to 9ers’, de tijden waartussen de parttimers bij de keten werken, komt het wel en wee van de scholieren aan bod. De serie wordt speciaal voor Subway gemaakt. Schrijvers en regisseur hebben bekende tv-series zoals ‘Two and a half men’ op hun conto staan.

De serie, die voorlopig zes episodes van elk 12 minuten krijgt, speelt zich af in een restaurant in een shopping  mall  en is gericht op jongeren. De eerste aflevering is d eerste dag van hoofdpersoon die wordt gevolgd. In de bijrollen onder meer een collegaatje dat verliefd op hem wordt en een politieagent.

De eigen tv-serie (webisode) is een primeur voor Subway. Het merk sponsort daarnaast  series als ‘Hawaii Five-O’ waarin het daardoor vaak is te zien.

De ‘4 to 9ers’ is sinds vorige week via het internet te zien op Hulu.com, een website waar Amerikanen veel series online kunnen zien. Vanwege copyright redenen kunnen we vanuit Europa echter niet inloggen.