Twee nieuwe outlets HMSHost op SchipholDat meldt Out of Home Shops. HMSHost is erg actief op nationale luchthaven Schiphol. September vorig jaar openden zes nieuwe winkels in Lounge 3, gevolgd door de twee units in Lounge 4, die op dit moment wordt gerenoveerd.

Urban Food Market is volgens general manager Jan-Willem Hilbron, die de opening van de nieuwe locaties mededeelde tijdens het Nationaal Foodservice Congres, een trendy to go-concept.

Hilbron omschrijft het Light Lounge Café als een sfeervol espressocafé, dat ’s avonds verandert in een hippe loungebar en waar dan pizza’s en pastamaaltijden worden geserveerd.

Lounge 4 wordt op dit moment grondig opgeknapt. Dat gebeurt in fases. Hilbron meldt in het artikel dat hij verwacht dat de renovatie begin april volledig achter de rug is.

HMSHost opende vorig jaar september zes locaties in Lounge 3, dat toen ook onder handen was genomen. Het concern is onderdeel van de Autogrill Group en actief op meer dan 100 luchthavens wereldwijd. Op Schiphol beheert het meer dan 70 verkooppunten.

donderdag 01 maart 2012, Out of Home Shops, Rik Leonards