Vijf kanshebbers Horeca Personality Award 2012

Vijf kanshebbers Horeca Personality Award 2012

Misset Horeca benoemt woensdag 30 mei voor de tweede keer de Horeca Personality van het jaar. Tijdens de presentatie van de top 100 van grootste bedrijven en brands wordt bekend wie Ronald van den Hoff van CDEF Holding opvolgt.

Lezers Misset Horeca bepalen
De Horeca Personality Award is een intiatief van Misset Horeca en bedoeld voor de meest opmerkelijke ondernemer uit de Misset Horeca Top 100 van grootste Bedrijven. De winnaar wordt gekozen door lezers van Misset Horeca en bezoekers van de website MissetHoreca.nl. Stemmen kan tot en met dinsdag 15 mei. Er zijn vijf kanshebbers.

Chris Luken
De eerste genomineerde is Chris Luken van Fletcher Hotel Group. Briljant marketeer. Bedacht de hotelbon en investeerde de opbrengst daarvan met succes in de koop van ‘vergeten’ hotels in het drie- en viersterrensegment. In de afgelopen jaren verdubbelde het aantal Fletcher-hotels.

Paul Bringmann
De tweede genomineerde is Paul Bringmann, wiens naam voor altijd verbonden zal zijn aan La Place. Het concept werd in 1987 bedacht door Bringmann en groeide uit tot één van de grootste horecabedrijven van Nederland.

Philippe Vorst
Philippe Vorst is oprichter en eigenaar van New York Pizza, de grootste pizzaketen van eigen bodem. Vorst beweegt zich met veel bravoure door een turbulente markt en ontwikkelde bovendien een zeer geavanceerd bestelsysteem.

Koos Hendriks
Koos Hendriks stond aan de wieg van het indoorconcept SnowWorld, met vestigingen in Landgraaf en Zoetermeer. Oostenrijkse gezelligheid in eigen land. Haalt met alleen de horeca al een omzet van ruim 24 miljoen euro.

Lucas Petit
De vijfde kanshebber is Lucas Petit van Hoscom, gedreven en succesvol hotelman met zeven ‘eigenzinnige’ hotels met een duidelijk eigen indentiteit in portefeuille: het Delta-hotel in Vlaardingen, Badhotel Rockanje, Stroom Rotterdam, De Holtweijde in Lattrop, landgoed Avegoor in Ellecom, Cruise hotel Rotterdam en grand hotel Opduin in De Koog (Texel).

Stemmen kan hier.

dinsdag 17 april 2012, Rik Leonards