Winnaars prijsvraag en kleurwedstijd bekend!

Op woensdag 22 april zijn de prijswinnaars bekend gemaakt van de 2 Nintendo Wii spelcomputers.
Donata (24) en Oetse (9) zijn de gelukkige winnaars. Donderdag 23 april ontvingen beiden de prijs…

Kleurplaat

Oetse heeft met zijn kleurplaat gewonnen omdat hij zeer creatief geweest is. Hij voegde met zilverpapier en zelfgeknipte slingers echt iets toe aan de kleurplaat. Hij heeft dan ook een hele zondag aan zijn kleurplaat gewerkt.  Gelukkig zat Oetse er met het vorkjes raden 282 vorkjes naast, want wat moet je nu toch met 2 spelcomputers… Oetse, heel veel plezier me je WII!

Kinderdagverblijf

We ontvingen ook een heel pak inzendingen van een kinderdagverblijf. Die trakteren we allemaal op een lekkere zak frites. We nodigen jullie binnenkort uit!

Raad het aantal vorkjes

Donata heeft op 1 na het goede aantal vorkjes geraden. Het waren er 733. Niemand heeft dus het goede antwoord gegeven en Donata is als dichtstbijzijnde de winnaar geworden.
De inzendingen liepen overigens nogal uiteen: van 150 tot in de 2200 vorkjes hebben we als schatting ontvangen. Ook vond iemand het de moeite waard om via internet mee te doen met gebruik van een spamprogramma. We ontvingen zo 3000 inzendingen in 48 uur, die we natuurlijk allemaal uitgesloten hebben van deelname.

Klik hier voor een geweldige actie voor iedereen!