Heb je een restaurant of eetcafe en wil je verse frites serveren? Inmiddels hebben wij twee restaurants “aan de verse frites geholpen”. Het is een groot succes. Bij restaurant sober (Amersfoort) en Lokaal Victoria (Zeist) staan de puntzakjes op tafel. We kunnen je goed op weg helpen, en krijgen regelmatig verzoeken om mee te denken. Vandaar deze pagina. 
Een eigen snackbar beginnen?

Lees dan hier verder.

Kennis & know-how

Arn Zuyderduin heeft de kennis en know-how over het hele proces en denkt graag met je mee.  Hij helpt  je graag verder met vaktechnische tips. Of we kijken samen hoe je te werk kunt gaan op de lokatie die je hebt. Je profiteert mee van onze kennis van de juiste rassen. Ook heeft iedere soort weer een andere aanpak nodig. Zo kan je het hele jaar een goed product serveren.
Wij leveren geen verse frites aan restaurants. We zijn daar niet op ingericht en het past niet in onze formule. Wel laten we je graag zien hoe in jullie keuken de productie van verse frites mogelijk gemaakt kan worden.

Wat kost dat?

Als je vragen helder zijn en we het idee hebben dat je serieus bezig bent helpen we je graag verder! We zijn trots als een restaurant het aan durft om zelf frites te gaan bakken. Bij de huidige restaurants serveert men de frites in onze puntzakjes. Dat geeft een leuk effect op tafel. Wij krijgen daar naamsbekendheid voor terug. 

Wat levert dat op?

Je kunt een leuke extra marge realiseren met verse frites. Als je het als extra op het menu zet kun je per couvert een aardige verhoging van de besteding per gast realiseren. De zakjes staan op tafel en maken zo reclame voor zichzelf. Kan je je voorstellen dat jij ook een lekkere puntzak gaat bestellen als je de buren lekker uit een zak ziet knabbelen? Precies! En de marge op een zakje patat kan heel aardig zijn! Wij waken er overigens voor dat je “collega” ook met onze frites op tafel komt. Dat vinden we niet fair…

Lijkt het je wat?

Als je interesse hebt om hier gebruik van te maken stuur dan een berichtje naar Arn.