Oproep aan onze supporters!

Wil jij ons helpen?

We kunnen je hulp goed gebruiken! Want we weten dat een deel van de bezoekers van onze winkels, gebruikers van onze foodtrucks en andere supporters ons graag helpt met suggesties, tips en meedenken. Dat hebben we in de loop van de jaren wel geleerd van ondernemen in Amersfoort.

Wat is het geval?

We hebben in de winkels, prijslijsten, een lichtbak, allerlei bordjes en teksten, buttons, stickers, afbeeldingen van onze snacks, folders en (in de Utrechtsestraat) boeken op de plank. Voor klanten is niet altijd even duidelijk wat we allemaal aanbieden. We denken dat dit veel beter kan.

We zijn er van overtuigd dat dit vraagstuk om een professionele benadering vraagt. En die hebben we gevonden! Studio ddo gaat onze winkelruimte vormgeven. Eerder ontwierpen die al een nieuw logo en komen er nieuwe verpakkingen binnen met andere vormgeving.

Logo Frituur Van Gogh Amersfoort
Logo Frituur Van Gogh Amersfoort door Studio ddo

Momenteel werkt Studio ddo al aan het nieuwe design van de klantzijde in de winkels.

Opdracht aan Studio ddo:

Maak van de wanden, prijsborden, bordjes op de bar, stoepborden etc. een fijne omgeving die voor onze klanten helder weergeeft wat je bij ons kunt kopen.

Hoe kan je helpen?

Deel je idee met ons! Als je dit formulier opent kan je een overzicht vinden van de diensten die we aanbieden en van andere zaken die we belangrijk vinden om onder de aandacht te brengen. Daar kan je je idee kwijt. Er is ruimte voor tekst en foto’s.

Eventueel nemen we contact op om je wat vragen te stellen of je te bedanken. Als je liever een email stuurt kan dat ook: info@vangoghfrites.nl is het adres.

Deadline

Op woensdagavond 5 oktober verzamelen we de ideeën. We maken een overzicht dat we doorgeven aan Studio ddo. Zij selecteren vervolgens de bruikbare ideeën of gaan ermee verder aan de slag. Uiteindelijk zijn zij de professionals die het totaalplaatje maken.

Dank

We willen je bij voorbaat bedanken voor je hulp!