Wanneer je Amersfoort bezoekt met een flinke groep wil je misschien ook vlot lunchen of dineren. Wij ontvingen al scholen, bedrijven, familiedagen, rondleidingen en de landmacht. Daar kunnen wij je prima mee van dienst zijn.

Met onze twee zaken kunnen we in korte tijd flink wat hongerige mensen bedienen. Dat kan met onze veel geprezen puntzakjes verse friet patat, onze zelfgemaakte Amersfoortse kroketten, kaassouffl├ę en bami. Maar we serveren ook met liefde kipcorns en frikandellen. Natuurlijk bieden we ook de mogelijkheid om drankjes te serveren aan.

Maatwerk

Voor iedere groep kunnen wij maatwerk leveren. De ervaring heeft geleerd dat het werken met bonnen die aan de groepsleden wordt uitgedeeld het snelst en duidelijkst werkt. Hiervoor maken we graag een passend voorstel zodat alles naar wens verloopt.

Betaling van de gespecificeerde bon kan op verschillende manieren, contant, PIN, maar ook op factuur. Leuk om te weten: volgens veel van onze klanten is een bezoek aan Amersfoort niet compleet zonder een bezoek aan Frituur Van Gogh | Amersfoort!

Edwin, leraar van een school Onze leerlingen hadden een uitwisselingsproject met leerlingen uit Rome. We hadden behoefte aan een snelle hap die (bijna) iedereen lust. Na vlotte communicatie maakten we een plan. Het verliep precies zoals gehoopt. Vriendelijke bediening. Bij een volgende gelegenheid maken we zeker weer gebruik van deze service.

Communicatie was heel prettig en doelgericht. Er is ook op een fijne manier meegedacht.
De uitgifte aan de groep ging heel soepel en effici├źnt. Leerlingen hebben heerlijk gegeten. Super dat jullie echt met verse aardappelen werken! 
Fijn dat betaling op factuur mogelijk was! Hartelijk dank voor het lekkere eten en de goede service!

Interesse?

We maken er graag een succes van. Stuur ons een bericht via groepen@frituurvangogh.nl.

Of gebruik dit formulier!

Contact
Vink svp aan waar je vraag of opmerking over gaat.
Bezig met versturen