ADOPTEER TATTA.

Adopteer een aardappel bij Frituur Van Gogh en verzorg je eigen Tatta.  Je ziet het opgroeien van plant tot piepers. Dat kan bij je thuis of op je werk. Het kleine plantje heeft vooral liefde en zorg nodig om groot te worden. Je staat er niet alleen voor en krijgt regelmatig tips en leuke opdrachten om de opvoeding zo soepel mogelijk te laten verlopen. Het adopteren van een Tatta. is een feestje voor jong en oud.

 

Reserveer Tatta. nu gratis!

Laat jij dit jaar ook zo’n prachtige Tatta. opgroeien? Het adoptieproces is simpel en kost je niets, behalve wat liefde en water. Geef je op voor 1 mei via het formulier hieronder.

Doe mee!

Geef je op en ontvang binnenkort een email met de uitnodiging om Tatta. af te komen halen.

Dit formulier kan niet meer ingevuld worden, de inschrijving is per 1-5 afgesloten.

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en ontvang updates over het Oogstfeest en de editie van 2025 voor de Adoptie van Tatta. Na 1 mei ontvang je een bericht en mag je Tatta. in de winkel komen ophalen. Kies je een grote of toch liever een kleine Tatta.? Een ronde of juist een langwerpige? Tatta. mag meteen met je mee. Planten doe je in de tuin of in een emmer op een mooie plaats. Zorg je goed voor Tatta? Dan mag je een prachtige oogst verwachten. Dat moet gevierd worden!

Tatta. Oogstfeest

Na 100 dagen is het tijd om te oogsten. Spannend! Op woensdag 21 augustus vieren we samen de geboorte van nieuwe Tatta. tijdens het Oogstfeest bij Stadsboerderij De Vosheuvel. Iedereen is welkom. Er is muziek, spelletjes en natuurlijk zijn de dieren van de boerderij van de partij. Voor de papa’s en mama’s die een Tatta. hebben laten groeien is het Oogstfeest extra leuk. Zij kunnen namelijk hun eigen Tatta. transformeren tot patat friet in foodtruck de Pieper Mobiel. Want wie zaait, zal oogsten! Voor iedereen is er gratis patat friet van Frituur Van Gogh. Het oogstfeest is hartverwarmend, sfeervol en gezellig.

Tijden: woensdag 21 augustus 2024 van 14 tot 16 uur
Locatie: Stadsboerderij De Vosheuvel
Heiligenbergerweg 187, Amersfoort

Videoverslag Oogstfeest 2022

credits