Plannen om zelf verse frites te gaan verkopen?

Een goede frietzaak is economisch zeer rendabel en als je het leuk vindt om met eten bezig te zijn en ook nog graag met mensen omgaat is het helemaal geen gek idee. Bedenk echter wel dat frituren en een zaak draaiende houden ook echt een vak is. Daar wordt wel eens een beetje makkelijk over gedacht…

Arn kan je helpen met het:

-kiezen van de juiste formule en concept
-contacten met goede leveranciers van apparatuur en grondstoffen
-beoordelen van de juiste locatie
-personeelsmanagement en het drukken van je kosten
-maken van de juiste keuzes in je bedrijfsvoering
-kiezen van de goede receptuur
-leggen van een goede, levensvatbare basis
-genereren van (gratis) publiciteit voor en bij de opening van je zaak
-Social Media
AC arn zuiderduin

(foto: Rodney Kersten)

Ondernemers & Coaching

Ben je zelfstandig Horeca ondernemer en heb je behoefte aan een onafhankelijk klankbord? Ik heb zelf ook een coach waarmee ik maandelijks mijn wel en wee bespreek. Is dat noodzakelijk? Nee hoor, dat niet. Maar het levert altijd meer op dan ik had gehoopt. Mocht jij behoefte hebben om eens te sparren over terugkomende ergernissen, het gebrek aan plezier, de balans werk-ontspanning of heb je gewoon zin om het beste uit jezelf te halen? Maak nu een afspraak om kennis te maken.

Als coach begeleid ik beginnende ondernemers bij het openen van een eigen zaak: van de conceptontwikkeling tot het trainen van personeel, van het vinden van de juiste locatie tot de bedrijfsprocessen. Een eigen zaak begint met een droom. Samen halen we daar alles uit.

Ik werk inmiddels 20 jaar als coach. In eerste instantie in trainingen op het gebied van persoonlijke groei en effectiviteit. Sinds 2010 adviseer ik collega’s met fastfood horecabedrijven.

“Het contact met Arn liep vanaf het begin al goed. Ik ben door Arn geholpen met praktische zaken die je door enthousiasme snel over het hoofd kan zien zoals: inrichting, vergunningen en technische zaken. Ik vond de resultaatgerichte aanpak van Arn fijn omdat ik zo snel met mijn onderneming kon starten.” Lambert-Jon, Puur Zuid Almelo

Investeren

Tijd en aandacht zijn nodig voor een goede ondersteuning. Vandaar dat coaching niet gratis is. Mijn tarief bespreken we als er een klik is.

Wil je informatie aanvragen voor hulp bij het opzetten van je eigen friteszaak, frietwinkel, cafetaria of snackbar? Vul het formulier in en Arn neemt contact met je op.

 

Neem nu contact op

advies
Bezig met versturen