Ben je fan van Amersfoortse kroketten? Wil je weten hoe we onze kroketten maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We organiseren namelijk workshops in de prachtige keuken en cursusruimte van het KookCollege. Ben je nieuwsgierig of jij heerlijke kroketten kunt maken?
Dat kan jij!
Je leert een salpicon maken, kroketten vormen, paneren en frituren.
Wil je nu leren om onze met goud bekroonde Amersfoortse kroket te maken? Tijdens de workshop kroketten maken leer je alles. Van het bereiden van de vulling, het paneren tot het correct frituren van de kroket. We leren je ook wat fijne kneepjes zodat leeglopende kroketten voorkomen kunnen worden. De workshop duurt ongeveer twee en een half uur. Natuurlijk proef je de door jezelf gemaakte kroketjes.
Een groep is vol met 25 deelnemers. We werken in 5 groepjes van 5 personen. We ontvangen je in de prachtige keuken van Het Kook College op de Isselt.
Na de workshop krijg je een pakket mee naar huis waarmee je thuis zelfgemaakte kroketten kunt maken.
Data:
Zondag 12 januari 2025 (Nu boeken)
Zondag 16 februari januari 2025 (Nu boeken)
Workshop voor bedrijven of andere groepen
Workshops kunnen ook een heel leuk bedrijfsuitje of groepsactiviteit zijn. We stellen graag een leuk evenement voor je samen. Prijs vanaf 1500 euro. Vraag informatie voor maatwerk oplossingen.
Mail je aanvraag naar: workshop@frituurvangogh.nl.
Amersfoortse rundvleeskroket
Met scharrelrundvlees, bouillon, knolselderij, wortel, foelie, laurier, mosterd.
Geen data naar je zin?
Schrijf je dan in voor de updates onder het boekingsformulier.
Je ontvangt dan een bericht als we nieuwe data publiceren.
Wil je een e-mail ontvangen als we nieuwe data publiceren?
Vul dan hieronder je e-mailadres in!