Ben je fan van Amersfoortse kroketten? Wil je weten hoe we onze kroketten maken? Dan hebben wij goed nieuws voor je! We organiseren namelijk workshops in de prachtige keuken en cursusruimte van het Kookstudio de Riet. Ben je nieuwsgierig of jij heerlijke kroketten kunt maken? Dat kan jij!
Je leert een salpicon (vulling) maken, kroketten vormen, paneren en frituren.
Wil je nu leren om onze met goud bekroonde Amersfoortse kroket te maken? Tijdens de workshop kroketten maken leer je alles. Van het bereiden van de vulling, het paneren tot het correct frituren van de kroket. We leren je ook wat fijne kneepjes zodat leeglopende kroketten voorkomen kunnen worden. De workshop duurt ongeveer twee en een half uur. Natuurlijk proef je de door jezelf gemaakte kroketjes.
Een groep is vol met 25 deelnemers. We werken in 5 groepjes van 5 personen. We ontvangen je in de prachtige keuken van Kookstudio de Riet in Leusden.
Na de workshop krijg je een pakket mee naar huis waarmee je thuis zelfgemaakte kroketten kunt maken.
Data:
Zaterdag 10 mei 2025 (Uitverkocht)
Zaterdag 14 juni 2025
Workshop voor bedrijven of andere groepen
Workshops kunnen ook een heel leuk bedrijfsuitje of groepsactiviteit zijn. We stellen graag een leuk evenement voor je samen. Prijs vanaf 1500 euro. Vraag informatie voor maatwerk oplossingen.
Mail je aanvraag naar: workshop@frituurvangogh.nl.
Amersfoortse rundvleeskroket
Met scharrelrundvlees, bouillon, knolselderij, wortel, foelie, laurier, mosterd.
Geen data naar je zin?
Schrijf je dan in voor de updates onder het boekingsformulier.
Je ontvangt dan een bericht als we nieuwe data publiceren.
Wil je een e-mail ontvangen als we nieuwe data publiceren?